Ik maakte spaghetti met kaasballetjes en een paddestoelensaus.
- 1 pak spaghetti
- championnenmix van Albert heyn
- 500 Gr championnen in stukjes gesneden
- 500 ml room (jawel ik hou hier zo van)
- fijne kruiden, steranijs
- 1kg gemengd gehakt, geraspte kaas, een eitje, peper en zout, broodkruim voor de balletjes
Mijn twee meiden rolden de balletjes, want wat is er fijner voor een 4 jarige dan te kneden in het vlees.
Ik bakte de balletjes is de wok. Liet ze vervolgens op een bord rusten en deed de groeten in de wok om ze aan te stoven. Kruiden erbij en room en laten koken. Vervolgens de balletjes erbij.
En maar pruttelen. Nu nog de spaghetti afkoken en klaar.
Toen tot mijn grote verbazing uit de mond van mijn oudste ( 5 min verschil met de jongste) dochter kwam " mama ik lust da ni". Zij die super graag paddestoelen eet en al verschillende balletjes was komen stelen in de keuken. Daar zaten ze allebij voor hun bord, te zitten...
Gelukkig dat ik een overenthousiaste man heb die het wel heel lekker vond. Toch nog gescoord!


Geen opmerkingen:
Een reactie posten